Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2015. Szeptember 10. 09:06, csütörtök | Helyi

Szalagátvágással ünnepelték a megújult BENU Primula Gyógyszertárat

Szalagátvágással ünnepelték a megújult  BENU Primula Gyógyszertárat

A Tatabánya egészségügyi szolgálatában fontos szerepet betöltő BENU Primula Gyógyszertár 2015 szeptemberétől a már jól megszokott, magas színvonalú szakértelemmel, de immáron a BENU Gyógyszertárakra jellemző modern, vásárlóközpontú, szabadpolcos belső kialakítással és még szélesebb termékválasztékkal áll a lakosság rendelkezésére.
Felavatták a BENU Franchise Hálózathoz tartozó tatabányai BENU Primula Gyógyszertárat. A patikát úgy alakították ki, hogy a vásárlók a széles kínálatból kedvükre válogathassanak a sor feltartása nélkül. A szabadpolcos elrendezésnek köszönhetően a betérők megnézhetik, kézbe vehetik a gyógyhatású készítményeket, a táplálék-kiegészítőket, a szépség- és bőrápolási cikkeket, és összevethetik áraikat. Az egyes készítmények kategóriák szerint kerülnek a polcokra, aminek köszönhetően a kibővített termékkínálat könnyedén áttekinthető.
A BENU Gyógyszertár Hálózatot üzemeltető BENU Magyarország Zrt. a patikák modernizálását 2012-ben kezdte el. A vállalat a korszerű és modern szemlélet mellett nagy hangsúlyt fektet a betegekkel való közvetlen kapcsolat kialakítására és a személyes hangvételre is. A modernizált patikákban, így ebben a megújult BENU Gyógyszertárban is olyan környezetet alakítottak ki, amely segíti a betegekkel való kommunikációt, tanácsadást.
A rendezvényen részt vett és ünnepi beszédet mondott Turainé John Katalin, Tatabánya alpolgármestere is.
A megnyitó ünnepségen természetesen a BENU Primula Gyógyszertár tulajdonosa, Horváthy Dorothea is mesélt arról, mit jelent számára és a dolgozók számára – és természetesen betegek számára - a megújult, modern környezet, a komfortosabb, nyugodt tájékozódásra lehetőséget adó belső tér. Beszéde végén személyesen is megköszönte a BENU Zrt. munkatársainak az átalakítási folyamatban nyújtott segítséget és professzionális támogatást.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.