Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Szeptember 20. 11:03, csütörtök | Helyi

Szent Teréz Idősek Otthona

Szent Teréz Idősek Otthona

Nagy érdeklődés kísérte az Egészséges táplálkozást idős korban, című előadást, valamint a Másik oldal, elnevezésű kiállítást

Györke Ibolya, dietetikusaz időskori táplálkozásról, annak egészségmegőrző szerepéről beszélt az egybegyűlt hallgatóságnak. Az előadást követően ételkóstolóval is készültek az intézmény dolgozói, ahol különböző fűszernövények, mint a zsálya, citromfű, vagy akár a gyömbér, fontos szerepet kaptak.

A rendezvényen Bereznai Csaba alpolgármester is részt vett és elmondta: hogy ez egy remek dolog az egészségtudatos táplálkozás kiemelése mellett, a most nyílt kiállítás, névszerint "Másik oldal", lehetőséget nyújt az intézmény dolgozóinak, hogy újoldalukról is megismerjék Őket és ezzel is erősítik az amúgy is remek kollektívát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.