Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. November 29. 15:31, csütörtök | Helyi

Szerszámokat loptak a garázsokból

Szerszámokat loptak a garázsokból

Több rendbeli betöréses lopással gyanúsít a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya négy tatabányai férfit.

2012. november 27-én és 28-án állították elő a nyomozók a négy férfi, majd kihallgattak gyanúsítottként. Beismerő vallomásukat követően a rendőrség őrizetbe vette őket.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a négy gyanúsított 2012. október 27-ről 28-ra virradóra egy családi ház garázsából több százezer forint értékben tulajdonított el különböző szerszámgépeket, hegesztő trafókat, hosszabbítót és sarokcsiszolót. Egy héttel korábban egy eladó családi ház garázsát feszítették fel és loptak el onnan egy dobozos fűnyírót, bozótvágót és hosszabbítókat. A csapat a házba is megpróbált bejutni, de nem sikerült nekik. Emellett a gyanúsítottak további két bűncselekmény elkövetését ismerték el, melyeket vagy párban, vagy csoportosan követtek el.
A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya betöréses lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a négy tatabányai férfival szemben és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.