Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2012. November 08. 10:29, csütörtök | Bulvár
Forrás: tvnoviny.sk/

Szexbombákkal reklámozzák a koporsókat | [Videó]

Szexbombákkal reklámozzák a koporsókat | [Videó]

Kicsit morbid, de hatásos

A lengyel Lindner koporsógyártó cég először két évvel ezelőtt hívta fel magára a figyelmet, mikor szexi naptárral reklámozta a koporsókat. A lányokon akkor még volt fehérnemű, most azonban még kevesebb ruhát hagytak rajtuk –olvasható a tvnoviny.sk hírportálon.

A két évvel ezelőtti reklámkampány nyilvános felháborodást keltett a katolikus Lengyelországban. Most sincs ez másképp, a közvélemény és az egyház szerint a szexet nem szabad összekötni a halállal.

Ennek ellenére a cég forgalma egyre csak nő, bizonyítva, hogy cicikkel mindent el lehet adni. A vállalat évente több mint 150 ezer koporsót ad el internetes oldalán keresztül.

A vállalat emlékeztet: egy olasz koporsógyártó cég, mely a Lindnernek is ötletet adott, már 2003 óta reklámozza termékeit szexi modellekkel. A lengyel cég meg van róla győződve, hogy jobb termékeik vannak, mint az olaszoknak, s úgy vélik, a lengyel lányok a legszebbek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.