Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Augusztus 13. 10:09, hétfő | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Színésznőt szeret az olimpiai bajnok

Színésznőt szeret az olimpiai bajnok

Az öt arany ellenére is kielégítetlen az amerikai úszó, Ryan Lochte: a vonzó sportoló szívét ugyanis plátói szerelem kínozza. Az olimpiai bajnok vágyának tárgya Blake Lively.

Lochte a CNN televízió Tonight Show című műsorában vallotta meg a szexi színésznő iránt táplált gyengéd érzelmeit a műsorvezető Piers Morgannek. A floridai úszózseni egyszerűen mesésnek találja A pletykafészek sztárját, sőt egyenesen egy lakatlan szigetre szöktetné Blake Lively-t.
Azonban Lively meghódításáért még Lochtenak is fel kell kötnie az úszó shortját: a kaliforniai szépség kegyeiért ugyanis egy másik, nála is híresebb Ryannel kell megküzdenie. Blake párja, Ryan Reynolds, aki ugyan olimpiai arannyal nem, de számos egyéb trófeával büszkélkedhet. A People magazin a 2010-es év legszexibb férfijának választotta, mindemellett a legnevesebb divatcégek versengenek azért, hogy termékeiket Reynolds sármos mosolyával és mogyoróbarna szemeivel tegyék még vonzóbbá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.