Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Szeptember 11. 10:11, kedd | Bulvár
Forrás: MTI

'Szobapincér? Egy görényt, legyen szíves!'

'Szobapincér? Egy görényt, legyen szíves!'

Görényt rendelt a szobapincértől szállodai szobájába egy vendég Nagy-Britanniában, amivel felkerült a brit vendéglátóipar legszokatlanabb rendeléseinek toplistájára, annak is az élére.

A rendelés egy olyan vendégtől származott, aki kisállat-kiállításra érkezett, és nem akart egyedül menni.
A szokatlansági listán van az a vendég is, aki tengeri sós testradírt kért, mert úgy találta, hogy rosszul sikerült friss tetoválása és el akarta tüntetni. A bronzérmes vendég tengerre tekintő szobát kért egy birminghami hotelben. Jó szeme kellett, hogy legyen, mert - ahogy udvariasan közölték vele - a legközelebbi tengerpart 172 kilométerre van a szállótól.
A listán szerepel olyan vendég, aki pótágyat kért egy babának, egy másik, aki földszinti szobához ragaszkodott és tágashoz, hogy a motorkerékpárját éjjelre is maga mellett tudja.
A brit Metro újság összeállításának ugyan a végére maradt - talán méltánytalanul - az a vendég, aki kísértetet rendelt a szobájába.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.