Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Április 14. 10:03, hétfő | Helyi
Forrás: www.police.hu

Szomszédja autójában akarta tölteni az éjszakát

Szomszédja autójában akarta tölteni az éjszakát

Nem ismerte fel autóját, melynek kulcsával egy másikat akart kinyitni a tatabányai gyanúsított.

Rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság egy 24 éves tatabányai férfi ellen, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. április 13-án Tatabányán egy parkoló autóba beletört egy kulcsot. A jármű tulajdonosa előbb a kocsija felöl hallatszó zajokra figyelt fel. A parkolóba sietett és látta, hogy az autó üzemanyagtöltő nyílását és a zárókupakot kinyitották, a zárba pedig egy ismeretlen kulcs volt beletörve. A sértett a rendőröknek elmondta, hogy a ház egyik lakója aznap feltehetően ittasan tért haza, dörömbölésével az egész lépcsőházat felriasztotta. Őt számoltatták el elsőként a tatabányai nyomozók. T. Ádám elismerte, hogy ő rongálta meg a járművet. A nyomozók megvizsgálták kulcsait, melyek közül az egyik, egy autó indítókulcsa törött volt. A darab illet ahhoz, melyet a sértett kocsijának zárjából szedtek ki a rendőrök. A férfit a rendőrök előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol T. Ádámot gyanúsítottként hallgatták ki. Kiderült, hogy a férfi összekeverte a saját és szomszédja autóját. A gyanúsított nem emlékezett rá, hogy sajátját Oroszlányban hagyta. Pillanatnyi egészségi állapotából azt gondolta, hogy a ház előtt az ő autója parkol és mivel nem találta lakáskulcsát, gondolta a kocsiban tölti az éjszakát, de nem csak az autót tévesztette el, hanem a zárat is. T. Ádámot kihallgatását követően a nyomozók szabadon engedték, az ellene folyó büntetőeljárás során szabadlábon védekezhet.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.