Városlista
2024. július 26, péntek - Anna, Anikó

Hírek

2014. Február 10. 09:30, hétfő | Helyi
Forrás: http://komarom.katasztrofavedelem.hu/

Tatabányai tűzoltó az év tisztje

Tatabányai tűzoltó az év tisztje

A címet tűzoltósági kategóriában a hivatásos katasztrófavédelmi szerveknél 2013-ban a szakmai feladatok végrehajtása során kiemelkedő és magas színvonalon nyújtott teljesítménye elismeréséként kapta meg a százados.

Az Év Tisztje címet adományozta Kiss Róbert tűzoltó századosnak, a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Tatabányai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnokának dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója.Kiss Róbert százados hivatásos tűzoltói szolgálatát 1997-ben őrmesterként, gépjárművezetői beosztásban kezdte. Felsőfokú végzettséget szerzett a Pollack Mihály Műszaki Főiskolán. Tiszti kinevezését követően szolgálatparancsnok-helyettesi, majd szolgálatparancsnoki beosztásba nevezték ki. Mind szakmai munkája, mind a közösségi életében nyújtott kiemelkedő aktivitása miatt elismert és megbecsült vezetője szolgálati csoportjának. Igényessége, szorgalma, szakmai és gyakorlati tapasztalata átlag feletti. Közel két évtizedes hivatásos szolgálata alatt több esetben vett részt gázrobbanás okozta tűzesetek, súlyos közúti balestek következményeinek felszámolásában és nyújtott segítséget a bajbajutott állampolgároknak.

Forrás: http://komarom.katasztrofavedelem.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.