Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Július 11. 09:33, szerda | Helyi

Tatabányán járt az Olimpiai Fáklya hasonmása

Tatabányán járt az Olimpiai Fáklya hasonmása

A Samsung jóvoltából Tatabányára, a Turul Kupa elnevezésű rendezvényre érkezett az Olimpiai Fáklya hasonmása a hétvégén, ahol az érdeklődők személyesen is kézbe vehették az Olimpiai Játékok szimbólumát.

A vállalat ezzel a megmozdulással is a ’Smart Sport a Gyermekekért’ elnevezésű kampányát népszerűsíti, amelynek keretében 100 millió forint összértékű Samsung terméket osztanak szét a magyarországi gyermeksport-szervezetek között. Minden megyeszékhely, így Tatabánya is 5 millió forint értékű termékadománnyal támogathatja a helyi szervezeteket. Cserébe a Samsung azt kéri a lakosságtól, hogy a ’Smart Sport a Gyermekekért’ okostelefonos alkalmazást letöltve és használva gyűjtse össze az 1 millió Smart kilométert Magyarország számára. Az ingyenesen elérhető alkalmazás a GPS koordináták alapján számolja a felhasználó mozgás közben megtett kilométereit, a játékszabályok szerint naponta maximum 42 kilométer tehető meg, legfeljebb 40km/h-s sebességgel.

A ’Smart Sport a Gyermekekért’ program azonban nem csak az adakozásról szól. A vállalat célja továbbá, hogy szabadidős sporttevékenységre buzdítsanak minden magyar lakost, jó példát mutatva ezzel a felnövekvő generációnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 20. 07:15, szombat | Belföld

KSH: a benzin 7, a dízel 2 forinttal olcsóbb, mint a szomszédos országokban

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 616 forint volt, ami 7 forinttal alacsonyabb a szomszédos országok átlagértéknél.