Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2013. Január 04. 08:19, péntek | Helyi

Tatán ad koncertet a Jambo Fest 2012 Felfedezettje!

Tatán ad koncertet a Jambo Fest 2012 Felfedezettje!

Tavaly nyáron hírt adtunk róla, így télen is összekötünk Benneteket a Jambo Fest-tel.

A tatai fesztivál tehetségkutatójának győztese, a Kerecsen zenekar ezen a héten szombaton (2013. jan 5.) a The Saloon-ban lép fel, Tatán. A Jambo Fest 2012 Felfedezettje többek között fellépési lehetőségeket nyert, nyereményük egyik része a szombati koncert.
Mindezek kapcsán a JamboFest 2012 Felfedezettjét a fesztivál óta eltelt időről kérdeztük.

Info: Hasznos volt számotokra indulni a tehetségkutatón?
Kerecsen: Mindenképpen hasznos volt, profi körülmények között, jól felszerelt színpadon léphettünk fel és győztesként tértünk haza. Ez remek visszajelzés, hiszen az új felállással ez volt az első tehetségkutatónk.
Info: Miket nyertetek a JamboFest 2012 Felfedezettjeként?
Kerecsen: Rengeteg nyereménnyel tértünk haza: stúdióidő, koncertek, reklám, egyszóval egy csomó minden, amit manapság nem egyszerű előteremtenie egy zenekarnak.

Info: Mi valósult meg a nyár óta a nyereményekből?
Kerecsen: Sikerült lefixálni két koncert dátumot: egyet a tatai Saloon-ban, egy másikat a tatabányai Roxxyban. Ezek nagyon jó buliknak ígérkeznek, a tatai koncertre a Crawling King Snake-kel érkezünk, akikkel a közeljövőben több közös koncertet is tervezünk.
Info: Hogyan töltitek a telet?
Kerecsen: A tél gyorsan és eseménydúsan telik, eddig is el voltunk látva koncertekkel, de a január tűnik a legsűrűbbnek. Eddig 5 koncertünk biztos, ebből kettőt a JamboFest-nek köszönhetünk, a másik háromból egy saját szervezés, a maradék kettőn pedig ismertebb zenekarokkal karöltve állunk színpadra.
Info: Mikor használjátok ki a megnyert stúdióidőt?
Kerecsen: A Zug Records-os fiúkkal már régóta tárgyalunk, sajnos az eredetileg megbeszélt időpont meghiúsult egyéb bokros teendőink miatt. Remélhetőleg még a tavasz beköszönte előtt sikerül felvennünk a megnyert 3 dalt, hogy a nyári koncertjeinken már terjeszthessük az anyagot.
Info: Mikor és hol léptek fel ismét a JamboFest 2012 Felfedezettjeként?
Kerecsen: A tatai fellépés után néhány héttel, január 25-én Tatabányán játsszuk a második nyereménybulit, de a legnagyobb durranás mégiscsak nyáron lesz, amikor a Jambo Feszt headlinere előtt zenélünk majd.
Info: És egyébként?
Kerecsen: Köszönjük kérdésedet, jól vagyunk, készülünk a koncertekre, írjuk az új dalokat. Összességében azt mondhatom, hogy termékeny időszak ez a mostani, igyekszünk meglovagolni a hullámokat és élni a lehetőségekkel. Bízom benne, hogy az idei JamboFest-ig még jó pár szintet sikerül megugrani (merjünk nagyot álmodni alapon). 5-én találkozunk és beszélünk - remélhetőleg - minél több emberrel, és bízunk benne, hogy a JamboFest-hez hasonló hangulat fogad majd minket.
Info: Ha már személyes találkozó és következő JamboFest: tudtok már valami konkrétumot az idei rendezvényről?
Kerecsen: Igazából még nem, de szerintünk oltári lesz…! Bár erről a szervezőket érdemes inkább kérdezni.
Info: Nos, megkérdeztük, és ők elmondták, hogy a Kerecsen Zenekar koncertjein rendelkezésre állnak, és tőlük személyesen többet is megtudhattok az idei JamboFest-ről. Köszönjük a beszélgetést!
https://www.facebook.com/jambofest

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.