Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2013. Március 18. 09:17, hétfő | Helyi

Teherautót borított fel a szél

Teherautót borított fel a szél

Viharos erejű szél tombol Komárom-Esztergom megyében, mely csökkentheti a járművek menetstabilitását. Vértesszőlős és Tatabánya között egy erősebb széllökés a szalagkorlátra borított egy Iveco típusú tehergépjárművet.

Személyi sérülés nem történt, de a jármű akadályt képez az úttesten. Az elmúlt 24 órában a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén mindössze két anyagi kárral járó közlekedési baleset történt.
Komárom-Esztergom megyében tovább javult a helyzet, minden út járható, de a közlekedők továbbra is találkozhatnak jeges, síkos, helyenként még hókásás utakkal. Napközben délnyugat felől egyre többfelé számíthatnak esőtől vizes, csúszós útszakaszokra, az Északi-középhegység térségében pedig havazás, ónos eső következtében síkos, jeges útszakaszok is előfordulhatnak.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint 2013. március 18-án általában erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak helyenként lehet kevés napsütés. Délelőtt még inkább csak a Dunántúlon, majd egyre többfelé ered el az eső, illetve a főváros térségében átmeneti jelleggel, az Északi-középhegység vidékén pedig tartósan is havazás valószínű. Az élénk déli, délkeleti szelet a Kisalföldön és a Dél-Alföldön erős, olykor viharos lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet az északi területeken csupán kevéssel 0 fok felett, másutt 5 és 10 fok között várható. Késő este 1-6 fokra számíthatunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 23. 08:21, kedd | Belföld

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg, ebből 13 hajnali melegrekord volt.