Városlista
2024. július 26, péntek - Anna, Anikó

Hírek

2013. December 07. 11:00, szombat | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Tehetséges gyerekek a színpadon

Tehetséges gyerekek a színpadon

Mikulás ünnepségre invitálta térségünk tehetséges gyermekeit a Rotary Magyarország Tatabányai Klubja. A Vértes Agorájában összegyűlt közel háromszáz iskolást Schmidt Csaba polgármester köszöntötte.

Fontos, hogy megtaláljuk a tehetséges fiatalokat, és segítsünk nekik erősségeik kibontakoztatásában, ebben pedig óriási szerepe van a Rotary Klubnak – fogalmazott köszöntőjében Schmidt Csaba polgármester, majd hozzátette: a gyerekeknek időről időre meg kell mutatniuk tehetségüket, ezzel is elősegítve azt, hogy a jövőben sikeres felnőttekké váljanak. A Tatabányai Rotary Klub munkája azért is jelentős, mert felelősséggel segítenek a városunkban élőknek, rajtuk keresztül pedig a térség minden fiataljának – mondta a polgármester. Gálfi Attilától, a Rotary Klub Tatabánya Közhasznú Egyesület soros elnökétől megtudtuk, a gálára a tatabányai és a tatai tankerület iskoláiból jöttek el tehetséges gyerekek. A meghívottakat a tehetségpontok közreműködésével választották ki, az ünnepség különlegességét az adta, hogy a színpad és a nézőtér is a tehetséges fiataloké volt, akik egymásnak adtak műsort. A nézők hat műsorelemet láthattak, többek között színdarabot, népi- és modern táncbemutatót, de volt gitáros előadás és versmondás is. Az előadások után a Mikulástól ajándékot vehettek át a gyerekek: a mikuláscsomag nem csak fizikai, hanem szellemi táplálékot is tartalmazott: az édesség mellett minden fiatal egy-egy könyvnek örülhetett. A Rotary Magyarország Tatabányai Klubja idén ünnepli fennállásának tizenötödik évfordulóját. A Rotary Klub idén tizenkettedik alkalommal rendezte meg a mikulás napi ünnepségét. A mozgalom egyik kiemelt célkitűzése a tehetséges gyermekek támogatása.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.