Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2013. November 28. 09:15, csütörtök | Bulvár
Forrás: manna.ro

Teljesen kicserélték a modell arcbőrét (videó)

Teljesen kicserélték a modell arcbőrét (videó)

Katie Piper gyönyörű nő volt, és modellként dolgozott mindaddig, amíg Facebookon megismert féltékeny barátja kezelésébe nem vette 2008-ban.

Alig két hete ismerték egymást, amikor a férfi brutálisan megverte, megerőszakolta, és megkérte barátját, öntse le savval a lányt. Katie gyanútlanul sétált az utcán, amikor a szörnyűség megtörtént.

Azóta 12 napos mesterséges kómán, számtalan sebészeti beavatkozáson esett túl, de fél szemére vak maradt, és nyomtalanul azért nem sikerült eltüntetni az összes égési heget. Az orvosok 40 körüli beavatkozást hajtottak végre, teljesen kicserélték az arcbőrét, kollagén rostokat ültettek alá, több szakmai újítást is rajta végeztek először.

Pszichésen nagyon megviselték a történtek, teljesen összeomlott, arra kérte szüleit, hogy öljék meg. Végül sikerült felépülnie, és lelkileg megerősödnie.

Most azon dolgozik, hogy minden létező kommunikációs csatornán segítse azokat az embereket, akik hasonló borzalmat éltek túl, sérült a külalakjuk, vagy egyszerűen csak másképp néznek ki, mint amit a többség szépnek tart. Könyveket adott ki, valóság show-ban szerepelt, a Marks and Spencer kampányában modellkedett, működteti a Katie Piper Alapítványt, és októberben bejelentette, hogy első gyermekét várja.

A Daniel Lynch nevű férfi és barátja, akik tönkre akarták tenni a lány életét, már életfogytiglani börtönbüntetésüket töltik.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.