Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2014. Március 12. 17:00, szerda | Helyi

Testvére adataival próbált trükközni a körözött férfi

Testvére adataival próbált trükközni a körözött férfi

Testvére adatait diktálta be, hogy ne derüljön ki róla, körözi a bíróság. A férfit a tatabányai rendőrök fogták el 2014. március 11-én.

A 18 éves tatabányai férfit egy tatabányai általános iskola mellett igazoltatták az egyenruhások 2014. március 11-én. Nem volt nála igazolvány, így személyazonosságát elsőként az általa megadott adatok alapján ellenőrizték a rendőrök. A fiatalember azt állította, hogy 16 éves és egy komáromi nevelőotthonban lakik, ahonnan engedéllyel távozott. Amint a járőrök ellenőrizni kezdték a férfi által elmondottakat és felvették a kapcsolatot a gondozójával, megmásította történetét. Elismerte, hogy öccse adatait diktálta be, majd közölte sajátjait. Ezek alapján az egyenruhások kiderítették, hogy a 18 éves tatabányai férfi ellen a Budapest Környéki Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki, miután a Tatabányai Járásbíróság 2013. április 3-án 2 év 8 hónap javítóintézeti nevelésre ítélte és a 2014. január 2-i engedéllyel történt távozást követően a megadott időre nem ment vissza. A fiatalemberrel szemben a Komáromi Járásbíróság is elfogatóparancsot bocsátott ki. A tatabányai férfit a rendőrség őrizetbe vette és visszavitte a javítóintézetbe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.