Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Augusztus 02. 11:43, csütörtök | Helyi

Útfelújítás Alsógallán

Útfelújítás Alsógallán

Elkezdődtek a Gödöri dűlő útfelújítási munkálatai, melynek során a Tolnai utcai kereszteződéstől mintegy 140 méter hosszan megerősítik az adott szakasz útburkolatát

Az utca teljes felújítása három év alatt három ütemben valósul meg.Az alpolgármestertől megtudtuk, hogy képviselői fejlesztési keretéből közel 4,5 millió forintot fordítanak 520 négyzetméteres útszakasz aszfaltozására, valamint az útpadka helyreállítására. A gödöri dűlő további hosszában a későbbiekben elvégzik a szükséges kátyúzásokat is.

A kivitelező FTK Építő Kft. ügyvezetője, Fekete Gyula arra is felhívta a figyelmet, hogy ezen az útszakaszon a munkálatok ideje alatt, alkalmanként teljes szélességben útlezárásra kell számítani, erről előzetesen értesítették az ott élőket. Mint ismeretes, idén a városi útfelújítások összköltsége 98,6 millió forint. Dr. Kancz Csaba a közeljövő alsógallai fejlesztéseiről szólva ismertette, hogy hamarosan elkészül az IPOSZ székháznál lévő átjáró, megkezdődik a Csaba utcai grundfoci pálya kialakítása, valamint szeptemberben az Ady Endre úton elkezdődik az ivóvízhálózat teljes cseréje.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.