Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2012. Május 21. 15:43, hétfő | Helyi

Több millió forintot zsákmányoltak az ékszertolvajok

Több millió forintot zsákmányoltak az ékszertolvajok

Több millió forintot zsákmányolt egy tolvajbanda Komárom egyik ékszerboltjából.

A két férfi és egy nő szombaton 10:00 óra után nem sokkal léptek be az ékszerüzletbe, majd egyenesen a bolt hátsó részébe mentek, ott ahol az arany ékszereket tartják. Az eladóval több tálcányi árut szerettek volna kipakoltatni, de az árus csak egyből engedett válogatni.

A két férfi kiválasztott egy-egy darab nyakláncot, mondván azokat megveszik. Ezt követően a nő is válogatni kezdett. A kirakatból hozatott elő magának egy nyakláncból és karkötőből álló szettet. Azt szintén félretették megvételre egy arany fülbevalóval együtt. A csapat végül addig forgatta az ékszereket, mígnem az eladók figyelmét elterelve sikerült eltulajdonítani egy arany karkötőt, egy női sárga arany nyakláncot, egy vékonyabb férfi sárga-fehér arany láncot, valamint egy férfi sárga-fehér arany láncot, melyek összértéke több millió forint.

Az elkövetőket rögzítette az ékszerbolt biztonsági kamerája. A Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály a lakosság segítségét kéri a képen szereplő személyek személyazonosságának megállapítása és elfogása céljából.

Az idősebb férfi kb. 165 cm magas, kb. 45-50 év körüli, átlagos kinézetű, kissé pocakos testalkatú, fekete rövid hajú, fekete egyenes rövid, lefelé fésült bajuszt viselt. Szemüvege nem volt. Fekete zakót viselt, alatta fehér ing volt nyakkendő nélkül. Az arcformája inkább kerek, átlagos, nem tokás.

A fiatalabb férfi kb. 20 év körüli, fekete rövid göndör hajú volt. Kb. 170 cm körüli magas, vékonyabb testalkatú, karjai kissé izmosabbak voltak. Fehér pólót viselt, Tetoválása nem volt, szemüveget, ékszert, bajuszt nem viselt. Az arcformája hosszúkás, sovány volt.

A nő fiatal volt, kb. 20 év körüli, kb. 158-160 cm magas. Haja vöröses színű és nagyon hosszú, melyet hátra kötve viselt. Arcformája kislányos, kerek, enyhén duci, mint ahogy a testalkata is. Jobb oldalon felül, volt minimum 2 db arany foga. Hosszú, derékban gumis, bővebb minta nélküli szoknyát viselt, felsőruházata egy kis blúz volt.

A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövetők egy olasz hatósági jelzéssel ellátott sötét színű Mercedes E osztályos személygépkocsival érkeztek és távoztak és aznap Tatán is jártak egy ékszerüzletben, de onnan az eladó elzavarta őket.

A Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri azok jelentkezését a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikén, akik felismerik a képen látható személyeket, illetve információval rendelkezik tartózkodási helyükről.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 19. 08:17, péntek | Belföld

Csányi Sándor csalódott, de nem tartja kudarcnak az Eb-t