Városlista
2024. július 26, péntek - Anna, Anikó

Hírek

2013. December 26. 18:23, csütörtök | Helyi

Többeken segítettek

Többeken segítettek

Hárman is az utcán töltötték volna a napot, az éjszakát Tatabányán, de a rendőrök mindenkin segítettek.

Kellemes meglepetéssel kezdődött a napja a 2013. december 25-én szolgálatba lépett járőrpárosnak Tatabányán. Egy idős asszonyhoz hívták őket a mentőszolgálat munkatársai. Őket a szomszédok értesítették, miután egy idős néni nem adott életjelet magáról. Hiába csengettek, kopogtattak, a lakásból senki sem válaszolt. A rendőrök mindenre felkészültek, de nem várt látvány fogadta őket. A járőrök kinyitották az ajtót és bementek a lakásba. A nénit a konyhában találták. Reggelizett és igencsak meglepődött az egyenruhások láttán. Az idős asszony közölte, hogy a csengője nem jelez, mert elromlott, a kopogásra pedig azért nem reagált, mert nagyot hall. Utóbbit leszámítva jó egészségnek örvendett, így a rendőrök és a mentősök is távoztak a lakásból. Később egy földön fekvő férfihoz hívtak segítséget állampolgárok szintén Tatabányán. Előbb a rendőröknek szóltak, a mentőszolgálatot már az egyenruhások értesítették miután látták, hogy a férfi egyedül nem bírt lábra állni. Az utcán nem hagyhatták a magatehetetlent, ezért a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. Tatabánya, Fácános kertből is telefonáltak a 112-es segélyhívóra 213. december 25-én délután. A kerttulajdonosok egy számukra ismeretlen férfira bukkantak a tó mellett. A földön ült és nem bírt lábra állni. Az egyenruhások a bajba jutotthoz siettek, majd látván, hogy egyedül nem lenne biztonságban, mentőt hívtak hozzá. Rossz egészségi állapota miatt a mentősök őt is kórházba vitték. A harmadik bajba jutott férfira egy tatabányai benzinkút közelében találtak rá a rendőrök. A földön feküdt és ott is maradt volna, de a járőrök további segítséget hívtak hozzá. A mentőszolgálat munkatársai megvizsgálták, és úgy ítélték meg, jobb, ha legalább egy éjszakát a kórházban tölt. A férfit elvitték, így ő sem töltötte fedél nélkül az estéjét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.