Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2013. Június 13. 09:42, csütörtök | Helyi

Tolvajcsapat a vádlottak padján

Tolvajcsapat a vádlottak padján

11 rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják a 16 éves fiút.

Az öttagú tolvajcsapat vezetőjének számlájára 11 rendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetése írható. Négy társa közül a betörésekben és a lopásokban valamelyikük mindig segédkezett. Szintén 16 éves barátjával 2012. november 28-án egy tatai lépcsőházból tulajdonított el egy lépcsőházban lezárt kerékpárt. Egy másik lakóházból pedig 2012 telén porral oltó készülékeket lopott el ismerősével.

A 16 éves fiú bűncselekmény sorozatának egy tatai betörés vetett véget. 2013. január 18-án betörtek egy tatai családi házba, ahonnan cigarettát tulajdonítottak el. A fiatalok távozásukkor ráálltak az ablak alatt lévő csaptelepre, amely leszakadt, és a víz elárasztotta az egész házat. Az elkövetőket a rendőrök még aznap elfogták és előállították. Gyanusítotti kihallgatásuk során derült ki, hogy a tolvajcsapat tagjai több vagyon elleni bűncselekményt is elkövettek Tatán és környékén.
Az öt fiatalkorú fiú ellen több rendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt folytatott eljárást a Tata Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A nyomozást a rendőrség a napokban befejezte és vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.