Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Június 22. 05:00, péntek | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Tönkretette testét a szép színésznő

Tönkretette testét a szép színésznő

Anne Hathaway karrierje érdekében gyilkos diétát folytat, ami nincs túl jó hatással a testére.

Hollywoodban sokan, sok mindenre képesek egy szerep kedvéért. Anne Hathaway sincs ezzel másképp, csak ő éppen nem a plasztikai sebészét hívogatja, ha változtatni akar a külsején. Anne nemrég kegyetlen diétára állt át, annak érdekében, hogy minél autentikusabb legyen, mint megviselt utcalány A nyomorultak legújabb feldolgozásában. Hónapok óta csak hummuszt, retket és csírákat eszik. Így sikerült lefogynia ötvenkét kilóra, ami a 178 cm-es magasságához elég kevés. A régi testalkatához képest pedig betegesen vékony. A megszokott domborulatai és nőies alakja teljesen eltűnt.

Anne az önsanyargatást azonban nem Victor Hugo művének filmváltozatért kezdte el. Már bő egy évvel ezelőtt kénytelen volt kemény edzésprogramba fogni, hogy beleférjen a Macskanő jelmezébe Christopher Nolan utolsó Batman mozijában. A szexi képregényhős megformálása alatt szintén egy elég szegényes zöldségdiétán volt. Szóval egy jó ideje már nem eszik rendesen, ami egyelőre még csak a külsején hagyott drasztikus nyomokat, de a szervezetére is borzasztó hatással lehet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.