Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2015. Február 27. 17:00, péntek | Helyi sport

Tornagyőztesek a Kodályos fiúk

Tornagyőztesek a Kodályos fiúk

A hétvégén egy Pozsonyban megrendezett kézilabda tornán remekelt a Kodály Zoltán Általános Iskola 8.-os csapata.

A körmérkőzések során a csapatok közül a Hlohovec és a Tatabánya gárdája emelkedett ki igazán. Ennek megfelelően nem volt meglepetés, hogy az első hely sorsa is a két csapat mérkőzésén dőlt el. A szlovák együttes sokáig jól tartotta magát, mivel támadásban egy kicsit akadozott a tatabányai gépezet, de a masszív védekezésünk a találkozó végére meghozta a várva várt győzelmet. A torna során ezúttal Barabás Zsolt betöréseivel és fáradhatatlan védő munkájával, valamit Farkas Bence magabiztos támadó játékával tűnt ki a a csapatból. Az eredmények a következő képen alakultak:

Tatabánya - SKP Cerveni 28:11
Száak Bence, Bogyó Benedek, Kádár Kevin, Barna László, Bagi Balázs (5), Székely Mátyás (3), Farkas Bence(5), Hornyák Vendel, Barabás Zsolt(3), Papp Domonkos(2), Kamocsai Bendegúz(4), Horváth Milán(4), Kuzma Péter(2)

Tatabánya - SKP Cierni 22:12
Száak Bence, Bogyó Benedek, Kádár Kevin, Barna László(2), Bagi Balázs (1), Székely Mátyás (1), Farkas Bence(6), Hornyák Vendel, Barabás Zsolt(2), Papp Domonkos(3), Kamocsai Bendegúz(4), Horváth Milán(3), Kuzma Péter

Tatabánya - Hlohovec 18:12
Száak Bence, Bogyó Benedek, Kádár Kevin, Barna László, Bagi Balázs (1), Székely Mátyás, Farkas Bence(4), Hornyák Vendel(1), Barabás Zsolt(2), Papp Domonkos(2), Kamocsai Bendegúz(3), Horváth Milán(5), Kuzma Péter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. Július 22. 07:58, hétfő | Sport

Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

2024. Július 22. 07:57, hétfő | Sport

Balaton-átúszás - Több mint 11 ezren indultak

Több mint 11 ezren vettek részt a szombatról vasárnapra halasztott 42. Lidl Balaton-átúszáson, melyen a férfiaknál holtverseny született, míg a nőknél Juhász Janka győzött.