Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2013. Május 08. 10:58, szerda | Helyi

Tóth Georgina Magyarország Jó tanulója-Jó sportolója

Tóth Georgina Magyarország Jó tanulója-Jó sportolója

A közelmúltban az Emberi Erőforrások minisztere Balog Zoltán Budapesten a Sportok Házában tartott ünnepségen köszöntötte azon sportolókat, akik a 2011/12-es tanévben elért eredményes tanulmányi munkájukkal és kimagasló sportteljesítményükkel kiérdemelték Magyarország Jó tanulója – Jó sportolója elismerő címet. Rendkívül örömteli, hogy a Tatabányai Sport Club versenyzője, a Váci Mihály Általános Iskola tanulója Tóth Georgina is azon fiatalok közé tartozik, akik teljesítményükkel kiérdemelték az elismerést. – tájékoztatta lapunkat Ormos Marianna a Tatabányai Sport Club Női-kézilabda szakosztály vezetője.


Az ünnepségen jelen volt Kenézné Benyeczkó Ilona a Váci Mihály Általános Iskola igazgatónője is, aki a családtagok mellett nagyon büszke arra, hogy az intézmény hetedik osztályos tanulója, aki első osztályos kora óta kitűnő tanuló kiváló sportteljesítményével emelte a Dózsa György Általános Iskola érdemeit is, ahol Gyurkovics István testnevelő irányításával sikert-sikerre halmoznak országos és nemzetközi kézilabda versenyeken egyaránt.

Gratulálunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.