Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Augusztus 19. 13:03, kedd | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Új ablakok a tornateremben

Új ablakok a tornateremben

Közel hárommillió forintból cserélték ki a Móra Ferenc Általános Iskola tornatermének elöregedett nyílászáróit.

A beruházással egy időben több fejlesztés is megvalósult az intézményben, mellyel az itt dolgozó tanárok és a diákok régi vágya teljesült– mondta el Bereznai Csaba alpolgármester a helyszínen megtartott sajtótájékoztatón.
Bereznai Csaba elmondta: a tornateremben eddig 10 egységnyi, alumínium szerkezetből sorolt ablak volt beépítve, az új nyílászárókra pedig azért volt szükség, mert ezek a régi ablakok már nem zártak rendesen, és a szerkezetük is elgyengült az évek során. Az új nyílászárókat a korábbiakkal megegyező osztásban szerelték be, a magas ablakok nyitására pedig távnyitókat is beépítettek. A több mint 2,8 millió forintos beruházást a Bán Kft munkatársai végezték. Az új ablakok beépítését követően a tornatermet krémszínűre festették, melyre az Önkormányzat Gazdasági Műszaki Ellátó Szolgálata biztosított forrást – tette hozzá az alpolgármester.


Hamburgerné Berki Ilona igazgatóhelyettestől megtudtuk, az iskolában a nyári szünetben egymást követték a munkálatok: folytatódott a tantermek felújítása, az intézmény aulájába pedig új lambéria került. A „Kéz a kézben” program keretében az iskolát 2011-ben örökbe fogadott Coloplast munkatársai idén is önkéntes munkában segítették az intézmény megújulását. Munkájuknak köszönhetően a folyosókra és a két játszóudvarra színes padok és asztalok kerültek, de megújult a tanári is, melyet egy kisebb átalakítás után kifestettek, és a parkettát is újra csiszolták az önkéntesek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.