Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Július 04. 10:25, péntek | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Új játékok a Szent Márton Központban

Új játékok a Szent Márton Központban

Önkormányzati képviselők és magánszemélyek adományaiból újult meg a Szent Márton Központ játszótere.

A Füzes úti intézményben lakó gyerekek egy nyárköszöntő családi nap alkalmával vehették birtokba az új játékokat, melyek értéke megközelíti a 650 ezer forintot. Bereznai Csaba alpolgármester elmondta: sok éve hagyomány a nyárköszöntő családi nap az intézményben, amit idén a játszótér átadásával kötöttek össze. – Öröm látni, hogy a Mosolygós Gyermekekért Alapítvány mennyi mindent megtesz azért, hogy a nehéz élethelyzetbe került embertársaink otthonra leljenek a Szent Márton Központban működő Családok-, illetve a Gyermekek Átmeneti Otthonában. Remélem, az új játékok segítenek a szabadidő aktív eltöltésében a nyári szünetben – tette hozzá az alpolgármester.

Mecsei Ilona, a Mosolygós Gyermekekért Alapítvány kuratóriumának elnöke, a Tatabányai Járási Egyesített Szociális Intézmények igazgatója köszöntőjében hangsúlyozta: a játékok felújítása, illetve az új játszóeszközök megvásárlása nem sikerülhetett volna az önkormányzati képviselők, magánszemélyek és vállalatok önzetlen adományai és felajánlásai nélkül. A gyűjtés tavaszi kezdete óta 650 ezer forint jött össze a Szent Márton Központ udvari játszóterének felújítására: ebből a pénzből új csúszdát, rugós játékot és pingpong-asztalt vásároltak, illetve felújították a hintát és a homokozót is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.