Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Június 28. 09:00, szombat | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Új kerítés épül az Alsógallai Óvodában

Új kerítés épül az Alsógallai Óvodában

A múlt hónapban távvezérlésű árnyékolókat szereltek fel az udvari részen, most pedig elkezdték az Alsógallai Óvoda kőkerítésének rekonstrukcióját, az intézmény használaton kívüli kéményét pedig már el is bontották.

Tudtuk meg dr. Kancz Csaba alpolgármesternek, a körzet önkormányzati képviselőjének a helyszínen megtartott sajtótájékoztatóján.


Az alpolgármester elmondta: fontos, hogy a nyári szünetben lehetőség nyílik arra, hogy a használaton kívüli kémény elbontásával és az új kerítés építésével biztonságosabbá és esztétikusabbá tudjuk varázsolni az óvodát, és így tanévkezdéskor már egy biztonságosabb, szebb intézményt tudnak birtokba venni a gyerekek. Ráadásul, a vállalkozó úgy végzi el a munkálatokat, hogy az óvodások zavartalanul használhatják mind az épületet, mind az udvart a nyári ügyelet alatt is – hangsúlyozta dr. Kancz Csaba. Az óvoda kerítésében a beépített kövek kifagytak, kipotyogtak, ezért a meglévő kőkerítést el kell bontani és egy újat kell építeni a helyére, kőből vagy betonelemből. Az intézmény régi kazánjának a kéményét is el kellett bontani, mert a felső szakasza teljesen kifagyott. A két felújítás összesen 3 millió forint költséggel jár.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.