Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2014. Március 26. 12:34, szerda | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Új székek az ebédlőben

Új székek az ebédlőben

Az önkormányzat által kezdeményezett „Kéz a kézben” program keretében a Becton Dickinson Hungary Kft. száznegyven darab új széket adományozott az általa örökbefogadott Benedek Elek Óvodának.

A cég HR vezetője, Sas Andrea, Fátrai Zsuzsanna intézményvezető és a körzet önkormányzati képviselője, dr. Kancz Csaba alpolgármester is jelen volt a több mint 1,3 millió forintos támogatás átadásakor.Az örökbefogadás célja, hogy szoros és hosszú távú együttműködés jöjjön létre a cégek és az intézmények között. A támogatás formái szerteágazóak lehetnek, amelyre remek példa a Benedek Elek Óvoda és a BD Hungary Kft. között létrejött együttműködés. Az örökbefogadás óta eltelt három évben új csempét kapott az ebédlő, ahová tavaly új asztalok is kerültek. A jelenlegi száznegyven új, masszív székkel még komfortosabbá vált a gyerekek mindennapjaiban fontos szerepet betöltő ebédlő. Dr. Kancz Csaba alpolgármester kiemelte: az ipari parkban lévő vállalatok fontosnak tartják a társadalmi felelősségvállalást, mellyel kiváló példát mutatnak. A városban még nem minden intézménynek van örökbefogadója, de szerencsére egyre több cég vállal hasonló szerepet. Ennek köszönhetően egyre szebbek az oktatási-nevelési intézmények Tatabányán, ebben az évről-évre megvalósuló önkormányzati támogatásának is fontos szerepe van – fogalmazott az alpolgármester. Fátrai Zsuzsanna intézményvezetőtől megtudtuk, a cég és az óvoda folyamatosan egyeztet arról, hogy mire lenne szükségük, és ez alapján valósulhattak meg az eddigi fejlesztések is. A segítségnyújtás ugyanakkor kétoldalú, hisz az óvoda közreműködésével több céges rendezvény és ünnepség is megvalósult.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.