Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Március 17. 11:05, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Újabb műtét? De most mijét fogja levetetni Angelina Jolie?

Újabb műtét? De most mijét fogja levetetni Angelina Jolie?

A tavaly elvégeztetett dupla masztektómia után újra mellrák megelőző beavatkozás vár Angelina Jolie-ra. Ezt maga a sztár erősítette meg az Entertainment Weekly-nek adott nyilatkozatában.

Hiába végeztek el tavaly dupla emlőeltávolító műtétet Angelina Jolie-n, most úgy tűnik a teljes biztonsága érdekében újabb mellrákot megelőző operációra lesz szüksége.

Mint ismert, a sztár édesanyja és nagynénje is mellrák következtében hunyt el. Angelina ezért döntött úgy tavaly, hogy alaposan kivizsgáltatja magát. Miután kimutatták a testében az örökletes emlőrák kialakulásában szerepet játszó BRCA1 gént, és megállapították, hogy 87%-os eséllyel alakulhat ki nála is a daganatos megbetegedés Angelina és orvosai a megelőző beavatkozás mellett döntöttek.

A harmincnyolc éves színésznőn az elmúlt évben dupla masztektómiát hajtottak végre, ami azt jelenti hogy mindkét mellét eltávolították, majd rekonstrukciós beavatkozásokon is átesett. Akkor úgy tűnt, hogy Angelina kikerült a kockázati zónából, ám az újabb vizsgálatok nemrég kimutatták, hogy nem volt elegendő az az operáció. A sztár ezért a közeljövőben újra kés alá fekszik, hogy biztosan védett legyen.

A karitatív és jótékonysági tevékenységeiről is ismert hatgyermekes édesanya eddig is nők millióinak volt méltó példaképe. Azzal pedig, hogy nyíltan felvállalja és őszintén beszél az ilyesfajta gondjairól rengeteg sorstársának segít átvészelni ezt az időszakot és elfogadni az ezzel járó lelki megrázkódtatásokat.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.