Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2015. Május 07. 08:30, csütörtök | Helyi
Forrás: www.police.hu

Újra a rendőrségen - videóval

Újra a rendőrségen - videóval

A gyanú szerint két idős asszonyt károsított meg társával S. János.

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya S. János ellen. A gyanú szerint a férfi társával, a 36 éves R. Otíliával 2015. március 18-án bekéredzkedett egy tatabányai nénihez. Azt mondták a sértettnek, hogy a lakás mellékhelyiségét vennék igénybe, ehelyett az asszony figyelmét elterelve eltulajdonították arany ékszereit és készpénzét. R. Otília a 20 éves R. Rebekával néhány nappal később újra hasonló trükkel próbálkozott egy tatabányai asszonynál, és ez alaklommal is a sértett pénzével és értékeivel távoztak a lakásából. A két nőt a rendőrök a helyszín közelében elfogták, őrizetbe vételüket követően pedig a bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat. A 30 éves S. Jánost 2015. április 29-én fogták el és hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók. Akkor az eljáró hatóságok úgy határoztak, hogy a férfi szabadlábon védekezhet.

Az eljárás során gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a férfi további, hasonló bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítató, ezért a nyomozók 2015. május 6-án újra előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra. S. János a gyanú szerint 2015. március 15-én R. Otíliával egy másik idős asszonyt is megtévesztett. Miután bejutottak a sértett lakásába, elterelték figyelmét és eltulajdonították készpénzét és arany ékszereit.

A videó megtekinhető IDE kattintva!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.