Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Július 06. 08:22, péntek | Bulvár
Forrás: MTI

Vakvágás: csukott szemmel dolgozó fodrász

Vakvágás: csukott szemmel dolgozó fodrász

Egyszerre két ollóval képes két vendég haját vágni, ráadásul becsukott szemmel egy kínai fodrász.

Csien Hao a bravúrt azzal magyarázza, hogy a meditáció Zen technikáját alkalmazza, amellyel képes érzékelni vendégei hajának auráját.
"Nagy összpontosítást igényel, de még sosem volt balesetem az ollóval" - idézte a fodrászt az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.
A mester igen drágán dolgozik vakon: 140 ezer forintnyi jüant kér el egy hajvágásért, illetve frizuraalkotásért. Hogy nyitott szemmel mennyiért dolgozik, arra nem tért ki a hír.
Egy-egy munkája fináléjaként a fodrász a vendég haját jól kiporszívózza.
"Ez a módszer nemcsak tökéletesre formázza a frizurát, hanem begyűjti az összes levágott hajszálat is" - magyarázta a hajművész.

Címkék: Érdekesség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.