Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Június 29. 00:00, vasárnap | Helyi

Valóban hiteles és kiváló szakfordítások Tatabányán

Valóban hiteles és kiváló szakfordítások Tatabányán

A Hotel Árpádba költöztette irodáját az OFFI Zrt.

Mostantól nem kell hosszan keresgélnie a tatabányaiaknak és a térség több ezer vállalkozásának, ha hiteles fordításra és színvonalas szakfordításra, esetleg tolmácsra van szükségük. Az ország legnagyobb fordítóirodája, az állami tulajdonú Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. képviselete mostantól az IBUSZ-szal közös irodában, a Fő tér 20. alatt, a Hotel Árpád épületében várja ügyfeleit.

Június 16-án, az IBUSZ-szal közös irodájában folytatja működését Tatabányán az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. (OFFI Zrt.) ügyfélszolgálati pontja. A központi helyszínen a kizárólag az OFFI Zrt.-nél elérhető hiteles fordítások mellett kiváló szakfordítási szolgáltatásokat is nyújt a lakosságnak és a térség vállalkozásainak Magyarország első fordítóirodája. A húsz éve Tatabányán is elérhető OFFI bármilyen szakterületen, akár közel- és távol-keleti, vagy más egzotikus nyelveken is rendelkezésre áll – és most már mindenki számára könnyen megtalálható. A szakmai munkát az országos háttérintézmény mintegy 700 fős szakembergárdája végzi.
A városban és környékén több ezer vállalkozás működik, amelyek egy jelentős része export-import tevékenységgel is foglalkozik. A megye intézményei és a cégek számára egyre fontosabb hogy fordítási igényeiket a lehető legegyszerűbben megközelíthető helyszínen teljesítse a szolgálat – nyilatkozta az iroda új helyszínéről Barna Attila, az OFFI Zrt. területi igazgatója. Termes Nóra, az együttműködésben résztvevő IBUSZ hálózati- és marketingvezetője hozzátette, terveik szerint erős szinergia jön majd létre a két szolgáltatás között. Az utazásszervezésben értelemszerűen gyakran van szükség fordítási munkára, míg az iroda központi elhelyezkedése a fordítási megrendelések forgalmának adhat pluszlendületet.
Az ünnepélyes megnyitón részt vett Tatabánya polgármestere is. Schmidt Csaba elmondta, azzal, hogy a hiteles és szakfordítások helyben, kényelmesen érhetők el, bővülnek a város szolgáltatásai. A vezető hangsúlyozta, a mai helyzetben követendő példa lehet a vállalkozások hasonló együttműködése.

Az új helyszínen az OFFI munkanapokon az alábbiak szerint várja az érdeklődőket:

Hétfő: 7.30-11.30 és 12.30-16.30
Kedd-csütörtök: 7.30-11.30 és 12.30-15.30
Péntek: 7.30-13.30

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.