Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Március 11. 11:40, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Végre újra divatba jön a "normális" nő

Végre újra divatba jön a

Vége a csontsovány divatnak!

Régóta a csontos nők a példaképek, úgyhogy éppen elérkezett annak az ideje, hogy visszatérjenek a vénuszi idomok is a divatba. Úgy néz ki, egyre több, normális méretekkel rendelkező, vagyis hétköznapi hús-vér embereket vonultatnak fel az újságokban, magazinokban, reklámokban.

Hála az égnek valahol valakik rájöttek, hogy ez a ránctalan, tökéletes csontsoványság igencsak károsan hat az emberek önbizalmára, és normális hétköznapi életére. Ismerek olyat is, aki az összes fényképét, ami a közösségi oldalon megjelenik, csak komoly photoshopos munka után engedi fel. Így valahányszor egy tökéletesre retusált családot láthatunk. Az más kérdés, hogy anyuka a valóságban már nem az a ránctalan tinilány, és apukának is több a karika a szeme alatt, mint a haja.

Az agyonretusált képek ideje lejárt, ehelyett jelenleg a plus size modellek a menők. Ami persze cseppet sem jelenti azt, hogy csak kövérnek kikiáltott nők fognak szerepelni ezután, csak normális testalkatúak. Olyanok, akiknek nincs idejük reggelizni, és igenis bekapnak egy kiflit vagy megesznek egy tábla csokit néha, hogy éhségüket elüssék, vagy megtörténik az is, hogy csak este hat után tudnak vacsorázni, mert akkor érnek haza a munkából.

A női magazinok ebben az évben szinte forradalmat indítanak a telt idomok elfogadás érdekében. Ezzel pedig számos normális testalkatúnak tartott háziasszonynak segítenek abban, hogy újra tele legyenek önbizalommal. Itt persze jogosan feltevődik a kérdés, főleg a férfiak részéről, hogy miért befolyásol az önértékelésünkben, hogy a magazinok hányas méretű nőket futtatnak. A kérdésre nincs racionális válasz, de így működünk…

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.