Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Június 07. 05:00, csütörtök | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Vendéglős lett Hajdú Péter

Vendéglős lett Hajdú Péter

A tévés azt vallja, több lábon kell állni, hogy családja hosszú távon is anyagi biztonságban legyen.

A Frizbi műsorvezetője folyamatosan keresi a befektetési lehetőségeket. Legutóbb a vendéglátásba tett be milliókat, és éttermet nyitott Törökbálinton, ahol a családjával él. Hajdú Péter állítja, mindent tekintetben vállalkozó szellemű, kész minden érdekes lehetőséget megragadni, és nem csak a televíziózás területén. A tévés szeret kikacsintgatni a hétköznapibb irányokba is, ennek eredményeképpen ma már egy éttermet és egy delikáteszüzletet is működtet, nem messze az otthonától.

A műsorvezető bízik abban, hogy ezek a vállalkozások - amelyekbe elmondása szerint elég sok pénzt fektetett - hosszú időre megélhetést biztosítanak a családjának. Hajdúnak nincs túl sok köze a kereskedelemhez és a vendéglátáshoz, ezért szakértő kezekre bízta a vállalkozásait. "Mindkét üzletemben komoly szakembereket alkalmazok, akik mindent elintéznek" - hangsúlyozta az Új Ásznak a Frizbi műsorvezetője, aki naponta hol a standot, hol pedig a bevételi és kiadási oldal alakulását nézi át.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.