Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. November 07. 09:45, szerda | Helyi

Verekedés a focimeccsen

Verekedés a focimeccsen

2012 májusában egy tatabányai nyilvános sportrendezvényen elszabadultak az indulatok.

Az egyik csapat játékosai és az ellenfél szurkolói már a meccs alatt heves szóváltásokba keveredtek. Végül az egyik drukker rátámadt az ellenfél egyik játékosára.

A rendezvényt biztosító rendőrök egyike figyelt fel a hangoskodókra a sportpálya mellett. A két csapat szurkolói szidalmazzák egymást. A mérkőzést biztosító biztonsági cég emberei lecsillapították az indulatos drukkereket, de a pálya másik irányából újabb hangos kiabálás kezdődött.

A sárisápi csapat egyik játékosa keveredett szóváltásba a dorogi együttes szurkolóival. A meccs végén, amikor elhagyta a pályát, az egyik szurkoló egyszer csak odalépett hozzá és szó nélkül lefejelte őt. A dulakodásba a dorogi szurkolók is beszálltak, miközben focista a támadás elől egy, a pálya mellett parkoló autóba menekült. A rendbontásnak a Rendőrség vetett véget, miután elfogta és előállította a bántalmazót.

Az eset kapcsán a Tatabányai Rendőrkapitányság nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 32 éves tatabányai férfi ellen. A nyomozás során számos tanút hallgatott meg a Tatabányai Rendőrkapitányság Vádelőkészítő Osztálya. Az általuk elmondottak alapján a Rendőrség befejezte az ügyet és azt vádemelési javaslattal továbbította az Ügyészség felé.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.