Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Február 13. 12:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Visszautasította! Zalatnay megalázónak találta a TV2 felkérését

Visszautasította! Zalatnay megalázónak találta a TV2 felkérését

Nem kér az Édes Életből!

Zalatnay Sarolta is szerepelhetett volna a TV2 nagy sikerű, celebek életét bemutató reality showjá-ban, az Édes Életben. Az énekesnő azonban köszöni, inkább nem kér belőle. Nem írta alá a felkínált szerződést, mert megalázónak tartotta.

Az Új Ász megtudta: a TV2 szerette volna, ha Cini is megmutatja mindennapjait a kamerák előtt, ő azonban inkább úgy döntött, nem vállalja a szereplést.

– Valóban felfüggesztettük a tárgyalásokat az anyagi és a tervezett témák miatt – kezdte lapunknak az énekesnő.

– Úgy érzem, azért azt nem merem felvállalni, hogy mindent, amit a szerkesztő kitalál, megcsináljak. Mindenképpen szeretném, ha az én beleszólásom is meglenne. A kiadóm és a jogászok is úgy látták, hogy bizonyos dolgokba nem mehetünk bele. Közelebb vagyunk a nemhez, mint az igenhez – fogalmazott Zalatnay, akinek kiadóját is megkerestük. Ők azonban elárulták: megszületett a döntés, nem írták alá a szerződést.

– Egyoldalú és megalázó a szerződést ajánlottak Zalatnay Saroltának, ezért visszautasítottuk az ajánlatot. Úgy gondoljuk, hogy egy olyan művésznőt, aki idén már 50 éve van a pályán, és nem tegnap lett népszerű egy valóságshow-ban, nem lehet ugráltatni. Nem fog fára mászni egy szerkesztő kedvéért sem, és esetleg emiatt kötbért fizetni, miután nem sikerült a forgatás.

Csak kötelezettségeink lettek volna, de jogaink semmi – mondta az Új Ásznak Szűcs Balázs, a Trimedio csoport képviselője. Megkerestük a csatornát, ahol annyit erősítették meg, hogy a műsor kapcsán szóba került Cini neve.

– Tavaly ősszel a műsor gyártójának részéről merült fel a művésznő neve, a TV2 azonban nem szorgalmazta a szereplést az Édes Élet című műsorban – tudtuk meg a TV2-től.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.