Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Július 30. 12:36, hétfő | Bulvár
Forrás: storyonline.hu | Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

VV Éva segítséget talált

VV Éva segítséget talált

Egy rajongója gondoskodik az egykori villalakóról. A szűz fiú mos, főz és takarít a lányra - írja a Bors.

Dénes, a 26 éves Szlovákiában élő mezőgazdasági vállalkozó. A férfi 20 szál rózsával, márkás italokkal, desszerttel, könyvvel és 800 euróval érkezett az első randevúra, és azóta gáláns lovagként sündörög VV Éva mellett. Ha kell, Ladájával fuvarozza a VV-hőst, vagy éppen a kocsijában alszik Évára várva.
A jelenleg munkanélküli férfi most, főz, takarít az egykori villalakóra, intézi a lány személyes ügyeit, rendben tartja a konyháját, igyekszik mindenben segíteni az imádott nőjének. Sőt egy ágyban is alszik Évával, ám mindenféle intim kapcsolat nélkül. "Soha nem utalt a szexre, nem is próbált megcsókolni. Régimódi, gáláns lovag. Megbecsülendő az ilyen" - jellemezte a fiút a Borsnak VV Éva.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.