Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2012. Október 30. 13:56, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

X-Faktor: Nagy Ferenc most a nézőket ekézi csapata miatt

X-Faktor: Nagy Ferenc most a nézőket ekézi csapata miatt

Sokkal rosszabb versenyzők is vannak a Spiritnél.

Nagy Feró a szombat esti élő show alkalmával a korábbiaknál sokkal őszintébb és keményebb volt. Nem rejtette véka alá, mennyire csalódott amiatt, hogy kedvenc csapata, a Spirit távozott az X-Faktorból, és ennek hangot is adott, senkit sem kímélve fogalmazta meg véleményét.
Az X-Faktor szombati élő show-ja alkalmával Nagy Feró csapata, a Spirit és Geszti Péter versenyzője, Fehér Zoltán párbajozott egymással, végül a Spiritnek kellett elhagynia a versenyt. A népszerű mentor mérhetetlenül felháborodott a nézők döntésén.
– Úgy látszik, én másik műsort nézek, mint, amit a közönség otthon, a tévékészülékek előtt. Egyszerűen nem értem őket. Nem is számítottam arra, hogy így fog alakulni az este. Zeneileg csökkent hallók szavaznak – fakadt ki Feró a szombat esti adás után.
– Kapásból négy versenyzőt tudok mondani, akik rosszabbak, mint a Spirit. Magyarországon azonban valamiért sosem működött igazán jól egyetlen csapat sem. Ez pedig egyúttal felveti a kérdést, érdemes-e egyáltalán csapatokkal foglalkozni, és érdemes-e olyan dolgot erőltetni, ami láthatóan nem nyerő. Kicsit féltem is a Like-ot – bosszankodott a mentor.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.