Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Június 13. 14:17, szerda | Helyi

Zarándokok Tatabányán

Zarándokok Tatabányán

Célja \\\"nemzetünk lelki megújulása\\\", és hogy közelebb hozzák egymáshoz az embereket – jelentette be a zarándoklatot szervező mozgalom elnöke.

Kezdeményezésünk indítéka, hogy Nemzetünk és világunk
mély morális és gazdasági válságban van.

A hitetlenség, a szegénység, a kilátástalanság és a tehetetlenség egyre nagyobb elkeseredést okoz. Az előző korszakok öröksége egyre elviselhetetlenebb terhet ró a lakosságra. Egyre erősebb támadások érik Magyarországot. Itt az ideje, hogy kiálljunk keresztény nemzeti értékeink mellet, saját érdekünkben.

Köteles László, a mozgalom elnöke kiemelte: a zarándoklatra minden felekezetet meghívtak, útközben pedig bárki csatlakozhat a menethez. Megjegyezte: több közéleti személyiség is jelezte már részvételét, köztük művészek, zenészek, de politikusok, országgyűlési képviselők is.

Településeink vezetőiként közösségeink élére állunk, magunkhoz vesszük jelképeinket és békés zarándoklattal 2012. június 6-án minden égtáj felől gyalog elindulunk Budapestre. 2012. június 15-én mindannyian ott találkozunk. Ide várjuk mindazokat, akik egyetértenek a Zarándoklattal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 19. 08:17, péntek | Belföld

Csányi Sándor csalódott, de nem tartja kudarcnak az Eb-t