Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2017. Szeptember 29. 09:18, péntek | Helyi
Forrás: tatabánya

Hétvégén a szüreti mulatságoké a főszerep!

Hétvégén a szüreti mulatságoké a főszerep!

Felsőgallán és Bánhidán is szüreti felvonulást rendeznek szeptember 30-án, szombaton.

A felsőgallai esemény a településrész végén található autóbuszállomástól indul 15 órakor, este pedig 20 órától szüreti bál várja a kedves érdeklődőket a Schütz Kapelle zenekarral, amelyre jegyeket a Széchenyi István Művelődési Házban lehet vásárolni.

Bánhidán is izgalmasnak ígérkezik a program, ahol szintén 15 órától indul a felvonulás, 16.30tól Játszó- és táncház nyújt majd kikapcsolódást a Puskin Művelődési Házban, este 20 órakor pedig a Szent Mihály napi tűzgyújtásé lesz a főszerep, majd fáklyás vonulás következik és tánc a tűz körül.

Vasárnap sem maradnak program nélkül azok, akik kimozdulnának a négy fal közül, ugyanis reggel 9 órakor Bánhidán kezdetét veszi a Szent Mihály-napi Búcsú! Este 21 óráig vásározók és hinták várják a kedves látogatókat, 14 órától pedig az érdeklődők a vásári mulatságon is részt vehetnek. A mulatság esőhelyszíne rossz idő esetén a Bánhidai Puskin Művelődési Ház.

A részletek: ITT

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.