Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2017. Augusztus 23. 08:54, szerda | Helyi

Öt nélkülözhetetlen kiegészítő férfiaknak

Öt nélkülözhetetlen kiegészítő férfiaknak

Minden embernek vannak olyan kiegészítői, amiket nélkülözhetetlennek tart a mindennapokban, hiszen azok kívül, hogy stílusosak, igényesek, rengeteg alkalomkor lehet őket viselni.

Azonban sokan, leginkább férfiak nem tudják,hogy mik is azok a darabok, amikbe érdemes pénzt fektetni. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttünk öt olyan kiegészítőt, amit minden bizonnyal érdemes megvásárolni.

Csokornyakkendő

Természetesen attól is függ, hogy egy férfi milyen időközönként szokott elegánsan felöltözni, azonban, egy csokornyakkendő rengeteg alkalomra remek kiegészítő. Legyen az alkalom egy kerti parti, egy esküvő, egy születésnap vagy egy elegáns vacsora, fehér inggel minden férfinak kivállóan áll egy csokornyakkendő.
A kiegészítő alakja az 1870-es évek óta nemigazán változott és ez a klasszikus,azonban elegáns darab éli reneszánszát manapság. Rengeteg ember a nagy fokú eleganciával asszociál, ha a csokornyakkendőről beszélünk, pedig manapság már teljes mértékben a hétköznapi divat része lett.

Táska

Minden embernek szüksége van egy olyan táskára, ami praktikusan pakolható, teljes mértékben kényelmes viselet közben és nem utolsó sorban, olyan anyagból készül, ami jól bírja a mindennapos használatot.
A Trendhim nevezetű, dán webshopban igen széles a választék táskák terén is, hiszen nemcsak hátizsákokat, hanem sporttáskákat, kozmetikai táskákat és oldaltáskákat is árul a cég. Az összes táska kiválló minőségi bőrből készül, amely következtében minden darab hosszú évekig jól bírja a gyűrődést.


Karkötők

Manapság egyre több férfi hord különböző stílusú karkötőket, hiszen nemcsak hogy divatosak és minden öltözetet nagyszerűen kiegészítenek, hanem rengeteg hasznos tevékenységre fel lehet használni őket. A nyár két legvagányabb darabja a hajókötélből készült horgonyos karkötő és a paracord anyagból készült darab. Egy érdekesség a paracord anyagról, amit nagyon kevés ember tud, hogy rengeteg országban ezt az anyagot használják, mint általános hadi kötélzet, hiszen azon kívül, hogy 250 kilógram teherbírású, kibontva három méter hosszúságú is lehet.
Ezt a fajta karkötőt túlélő vagy taktikai karkötőnek is szokták nevezni, hiszen azon kívül hogy stílusos és szerepel a Mad Max című filmben számtalan olyan tulajdonsága van, amit egy kirándulás vagy utazás során fel lehet könnyedén használni. Készíthetünk óraszíjat, sátor rögzitést, cipőfűzőt, de akár függőágyként is remekül szolgál.

Mandzsettagomb

A mandzsettagomb egy nélkülözhetetlen kiegészítő, amikor egy férfi öltönyt és nyakkendőt visel, hiszen nemcsak férfiasságot, eleganciát hanem egyediséget is tükröz.
Számos alkalom van, amikor egy mandzsettagomb kivállóan kiegészíti a férfiak öltözetét, főleg ha egy különlegesebb darabot választ az illető. Lehet az alkalom egy esküvő, egy állás interjú vagy egy elegáns vacsora a dán webshopban minden alkalomra megfelelő darabot találhatunk.


Laptop táska

Rengeteg ember van, aki nem szereti táskában tartani a laptopját, hiszen nem talál olyan darabot, ami megfelelően védi a készüléket és jól is néz ki egyben.
A webshopban választható laptop táskák nemcsak laptophoz, hanem iskolához és munkához is megfelelőek, hiszen nagyszerű kialakítással rendelkeznek és viseletük is kényelmes. Minden táska négy év garanciával rendelkezik és ha bármiféle probléma lenne a termékkel kapcsolatban 365 napos pénzvisszatérítést vállal a cég.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.