Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2017. Augusztus 25. 08:54, péntek | Helyi

Praktikus céges ajándék

Praktikus céges ajándék

Mindennapjaink elmaradhatatlan kellékei a tablet vagy laptop, olyan eszközök, amelyek nem hiányozhatnak és hasznosak számunkra.

Folyton használjuk őket, szem előtt vannak, velünk vannak nap, mint nap, munkánk fontos kellékei. A pendrive rendkívül praktikus, sok helyre magunkkal vihetjük, többféle színben, méretben elérhető. Érdemes reklámajándékként gondolnunk rá, ugyanakkor a külsőt illetően a megszokottól eltérőt is választhatunk. Az egyedi pendrive készítésnek ma már csak képzeletünk szab határt, ha szeretnénk céges image-t építeni, számos előnnyel jár. Válasszunk olyan formát, amely céges logónkra hasonlít, de egy jól célzott feliratot és márkanevet is elhelyezhetünk az egyedi készítésű céges pendrive-on. Nem csak a pendrive lehet rendkívül hasznos eszköz, de ilyen a hordozható powerbank is. Ha utazásunk során lemerül az akkumulátor tabletünkön, akkor elővehetjük a készüléket, aminek segítségével meghosszabbítható az akkumulátor élettartama. Reklámajándékként tökéletes, bármely korosztály számára hasznos és emblémázható is. Ha ilyen eszközöket választunk, garantáltan nem számít majd kidobott pénznek, hiszen ezeket a termékeket bárki magával viheti és felhaszálhatja, mivel rendkívül praktikusak, akár minden nap használatban és nem utolsó sorban szem előtt lehetnek. Ugyancsak szem előtt lesz a cégünk logója vagy egy jól elhelyezett felirat is. Pár prémium kategóriás irodai és számítástechnikai kiegészítőt is beszerezhetünk, amelyek bátran megállják helyüket valamelyik üzleti partner vagy cégvezető megajándékozását illetően.
Sokat elárulnak rólunk, illetve cégünkről ezek az apróságok, minden esetre, ha szeretnénk pozitív benyomást kelteni valamely üzleti partnerünk előtt, nem árthat, ha kreatív céges emblémázható reklámajándékban gondolkodunk. Egyedi pendrive-val, illetve időtálló powerbankot is könnyen beszerezhetjük. Szakemberek szerint, hiába választunk reklámajándékot, ha az nem elég időtálló, praktikus darab. Fontos, hogy az ügyfelek számára hasznos legyen, ezáltal ők is azt érezzék, hogy fontosak nekünk, cégünk számára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.